Tijdens de zwangerschap kun je je de ene dag heel sterk, speciaal, blij en trots voelen en de andere dag val je ten prooi aan twijfels, onzekerheid en angst.
Vaak ben je ook emotioneler dan anders, huil je bijvoorbeeld makkelijker tijdens een film of een boek. Dat is niet vreemd. Je lichaam verandert, hormonen kunnen je stemming beïnvloeden en je hebt soms het gevoel dat je niet weet waar je aan begint. En dat is ook zo. Hoe het allemaal voelt en gaat, weet je pas als het echt zo ver is.

Indien je gevoelens je dagelijks leven in de weg gaan staan en je beletten om te genieten van je zwangerschap, kan het verstandig zijn om contact op te nemen met Judith Post . Zij is coach en helpt je graag om (meer) te genieten van je zwangerschap, met vertrouwen je bevalling tegemoet te treden en met een rustig gevoel terug te kijken op deze bijzondere gebeurtenis en periode in jouw leven. Haar doel is dat jij vrij en ontspannen kunt genieten van je zwangerschap, je kindje, het moederschap en alles wat je lief is.

Download hier de brochure voor meer informatie wat Judith Post voor je kan betekenen.