Ons werkgebied omvat Goor, Markelo, Diepenheim, Hengevelde, Ambt Delden, Bentelo, Enter en Rijssen. Indien je in dit gebied woont bent je van harte welkom om je bij ons aan te melden. Wij werken met drie verloskundigen en worden bijgestaan door een praktijkassistente.

José Meijer

José Meijer

verloskundige

Ik ben sinds 1994 verloskundige in Goor en ik heb de opleiding in Heerlen gevolgd. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, twee jongens en een meisje. Ik vind mijn werk, ook na al die jaren nog steeds geweldig leuk en afwisselend.

Ester Hilberink

Ester Hilberink

verloskundige

Ik ben Ester Hilberink, verloskundige sinds 2001. Ik ben samenwonend en heb drie kinderen, Jara, Mirre en Hedde. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Amsterdam. Nog altijd ben ik ontroerd door de emoties die komen kijken bij de geboorte van een kind. Door samen zwangerschap, bevalling en kraambed door te lopen, hoop ik ouders en kinderen hier zo goed mogelijk in te kunnen begeleiden en met een goed gevoel terug te kunnen kijken op dit speciale moment in hun leven.

Ellen Schreijer

Ellen Schreijer

verloskundige

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Direct ging ik aan de slag als waarneemster, eerst in Goor en daarna een jaar in Apeldoorn. Maar toch ben ik weer terug gegaan naar Twente, daar waar ik ben opgegroeid. Vanaf augustus 2008 werk ik weer in deze praktijk.
Het werken als verloskundige is voor mij een enorme uitdaging omdat je zoveel verschillende mensen tegenkomt, maar ook omdat iedere zwangerschap en bevalling anders verloopt.
De geboorte van een kind is een bijzonder moment in het leven van ouders en
daar zet ik me graag voor in!

Angelien ten Tusscher

Angelien ten Tusscher

Praktijkassistent

Mijn naam is Angelien ten Tusscher. Ben getrouwd , heb één zoon en twee dochters en woon in Hertme. Na de middelbare school 18 jaar als kraamverzorgster gewerkt. Dit was een hele mooie en leerzame periode!
Daarna 12 fijne jaren als assistente bij verloskundigenpraktijk Natal in Hengelo gewerkt! Nu ben ik alweer een tijdje bij de Hof en velen van jullie heb ik al ontmoet . Even voorstellen hoort er dan bij! Dus als je belt krijg je mij aan de lijn, en op spreekuurdagen ben ik er ook! Ook hier hoop ik samen met Jose , Ellen en Ester een steentje bij te kunnen dragen aan een fijne tijd in deze praktijk voor jullie!!


Price:
Category:     Product #:
Regular price:,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by
Verloskundigenpraktijk De Hof
Located at:
Grotestraat 106 ,Goor,
Hof van Twente.
Phone: 0547 – 27 43 98
Link