4e jaars student verloskunde

Stagiaire AnneAnne Westerhout

Ik ben Anne Westerhout, 22 jaar en opgegroeid in Appingedam, Groningen. Ik ben een vierdejaars verloskunde student aan de Verloskunde Academie in Groningen. Als kind was ik al gefascineerd door grote zwangere buiken. Echter besefte ik pas tijdens mijn eerste stages hoe bijzonder het is om getuige te zijn van het begin van een nieuw leven.

De komende weken mag ik stagelopen in verloskundepraktijk De Hof. Jullie kunnen mij van 29 augustus t/m 23 september tegenkomen bij controles, de bevalling of in het kraambed. Ik hoop deze stage veel te leren en een bijdrage te leveren aan een goed verloop van jullie zwangerschap, bevalling of kraambed.

Wanneer mijn aanwezigheid niet gewenst is, kan dit aangegeven worden en zal ik dit respecteren.

Tot ziens in de praktijk!

Leave a Reply