Zomerwaarneming

4 augustus komt je Brigitte voor het laatst tegen bij ons in de praktijk en vanaf dan kom je Marlies de Groot in de praktijk tegen. Zij zal de laatste drie weken van de zomervakantie voor ons werken. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor.

Omdat ik deze vakantie periode het verloskundig team kom versterken stel ik me graag aan jullie voor:

Ik ben Marlies de Groot.

Wat mijn privé betreft: ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Inmiddels hebben we ook zeven kleinkinderen, een hele rijkdom waar we erg van genieten!

Verder ben ik verloskundige en echoscopist in Enschede, Hengelo en Almelo. Ook verzorg ik lessen aan verpleegkundigen en kraamverzorgenden.Daarnaast neem ik af en toe waar in verschillende praktijken na 34 jaar in een eigen verloskundigenpraktijk te hebben gewerkt.foto MarliesRuime ervaring dus en altijd met heel veel plezier gewerkt omdat het geweldig is mensen in zo’n bijzondere periode van hun leven te mogen begeleiden.

Een aantal van jullie ben ik dus al tegen gekomen bij de 20 weken echo in Hengelo of Almelo.

Ik zie er naar uit om jullie te begeleiden de komende weken!

Leave a Reply