Verloskundige Brigitte

Beste cliënten van praktijk De Hof,

 

 

Graag stel ik mij aan jullie voor, want de komende vakantieperiode werk ik als waarneemster in de praktijk. Jullie kunnen mij tussen 18 juli en 4 augustus treffen tijdens het spreekuur of de dienst.

Ik ben verloskundige, afgestudeerd in Amsterdam en momenteel werkzaam voor verschillende verloskundigenpraktijken en het versiekundig team van het Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem, waar we kinderen draaien die in stuit liggen.

Ik ben zelf moeder van drie meiden: Ayla, Josja en Mirte. Ik woon met mijn gezin in Arnhem. Tijdens de diensten logeer ik in de omgeving van de praktijk, omdat het te ver is vanuit Arnhem.

Verloskunde vind ik een mooi en interessant vak. Iedere vrouw, ieder stel heeft een eigen verhaal en wensen voor de zwangerschap en bevalling. Ik zie het als mijn opdracht daar goed naar te luisteren, zodat we samen kunnen beslissen over de zorg. Bij bevallingen vind ik het belangrijk om er zoveel mogelijk voor jullie te zijn en continue ondersteuning te geven.

Van Ellen, Ester en José heb ik instructies gekregen over het reilen en zeilen van de praktijk, zodat jullie de zorg krijgen die jullie gewend zijn.

Tot binnenkort !

 

Met vriendelijke groeten,                                                   brigitte

Brigitte Tebbe

Leave a Reply